Ο Brad Pitt εξηγεί το πως εξελίχθηκε το στυλ του καθώς μεγαλώνει

Splash News

Ο Brad Pitt μίλησε για την σχέση του με τη μόδα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, με αφορμή την νέα του καμπάνια για την εταιρία De’Longhi.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esquire (@esquire)


O 57χρονος ηθοποιός, και αγαπημένος των γυναικών, εξηγεί πως το γεγονός ότι έχει πια μεγαλώσει, έχει επηρεάσει ακόμη και το στυλ του. “Εάν έχω ένα στυλ, τότε αυτό είναι το ‘καθόλου’ στυλ”, δήλωσε.

Η Kendall Jenner είναι η νέα creative director του site luxury προϊόντων FWRD


Ο ίδιος ο Brad έδωσε, μάλιστα, και κάποιες συμβουλές styling, σύμφωνα με το δικό του γούστο και με το πως έχει εξελιχθεί η γκαρνταρόμπα του τα τελευταία χρόνια. “Μου αρέσουν οι μονοχρωμίες, χωρίς, ωστόσο, αυτό να γίνεται στολή. Μου αρέσει η απλότητα. Αγαπώ τις λεπτομέρειες στην ραφή, τον τρόπο με τον οποίο νιώθω κάτι, όταν το φοράω. Αυτό είναι το μόνο μαγικό ραβδί που έχω!”, είπε με το σαρκαστικό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός λέει πως το ντύσιμο του τώρα πια έχει μια τάση προς την άνεση. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Είναι εξαντλητικό να ακολουθείς τις τάσεις. Και απεχθάνομαι τις διαφημιστικές αφίσες. Απλώς δεν θέλω να με δω σε ένα billboard”.


Για να προσθέσει στο τέλος πως, “όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο ιδιότροπος και η άνεση γίνεται πιο σημαντική. Είναι τόσο απλό!”.