Ο Αγγελόπουλος έκανε το πρώτο του live στο Instagram: Η υπόσχεση που έδωσε και το μήνυμα στον κόσμο

Μεγάλος νικητής του Survivor, αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος όπως του αρέσει να τον φωνάζουν, εκτός από το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ κέρδισε και την αγάπη του κοινού. Αυτό φάνηκε έμπρακτα όταν ο ίδιος ξεκλείδωσε το προφίλ του στο Instagram και οι ακόλουθοι του αυξήθηκαν συνολικά πάνω από 150 χιλιάδες σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου και βλέποντας τα πολλά μηνύματα που δέχεται, θέλησε να τους ευχαριστήσει. Έτσι, αποφάσισε να κάνει το πρώτο του live στο Instagram. Λιγάκι αμήχανος – καθώς δεν ξέρει να χειρίζεται το εν λόγο μέσο κοινωνικής δικτύωσης – αναφέρει στην αρχή: «Τελικά τα καταφέραμε»!

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε, τονίζοντας πως το έπαθλο το πήρε με την δική τους βοήθεια: «Ό,τι και να πω είναι μικρό για να πω πόσο μεγάλη είναι η στήριξη και το κουράγιο μου έδωσε στον Άγιο Δομίνικο και εδώ τόση χαρά όσο μπορώ να το ζήσω». Μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα απαντήσει σε όλους όταν οι συνθήκες ευνοήσουν. Ζήτησε να κάνουν υπομονή, καθώς όπως είπε χρειάζεται να αλλάξει συσκευή, αλλά και να διαβάσει όσα πιο πολλά μηνύματα μπορεί πριν απαντήσει.