Ο Άλκης Κούρκουλος δηλώνει κατεστραμμένος οικονομικά: Διαβάστε γιατί

Στο πλατό του Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Άλκης Κούρκουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποτυχημένη επιχειρηματική επένδυση που έκανε στο θέατρο Κάππα, που ανέλαβε, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου.

«Το έδωσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχουμε κάνει μαζί μια συμφωνία. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε ο Σπύρος στο θέατρο γιατί φλέρταρε με την ιδέα χρόνια. Ευτυχώς εγώ ξέμπλεξα με τις παραγωγές, ωστόσο έχω κρατήσει τα Δευτερότριτα όπως το παιδικό θέατρο για παράδειγμα. Είμαι και λίγο επιχειρηματίας, αλλά δεν ξέρω αν είμαι καλός», επεσήμανε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι «Καταστράφηκα οικονομικά με τις παραγωγές, δεν έχασα απλά λεφτά. Οι παραγωγές στο θέατρο είναι extreme sports. Πρέπει να είσαι παλαβός για να κάνεις παραγωγές στο θέατρο στην Ελλάδα».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Άλκη Κούρκουλο γιατί συνεχίζει να παραμένει στην Κυψέλη, ενώ έχει την ευκαιρία να μετακομίσει είτε στα βόρεια, είτε στα νότια προάστια. Τότε, εκείνος απάντησε με έντονη δόση χιούμορ «Δεν είπαμε ότι καταστράφηκα οικονομικά; Στην Κυψέλη και πολύ μου είναι».

Δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: Έλλη Κοκκίνου: «Δεν ξέρω αν σε δέκα χρόνια θα θέλω να είμαι στο χώρο του τραγουδιού»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα