Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για τον ξαφνικό χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: «Πρέπει να το αντιμετωπίσω…»

Ο ηθοποιός αποφεύγει να αναφέρεται στα προσωπικά, όμως σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και αποφάσισε να μιλήσει για να δώσει ένας τέλος στα σενάρια. Εκμυστηρεύτηκε στην Φαίη Σκορδά πως ο χωρισμός του από τη δημοσιογράφο τον στενοχώρησε, όμως είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσει.

«Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω από τη δουλειά. Αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. Στην κακιά στιγμή θα έχεις το κακό αντίκτυπο.», ανέφερε αρχικά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Τέλος, αποκάλυψε: «Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Υπάρχει στεναχώρια και λύπη, αυτό δεν φεύγει. Ήταν ένα δυνατό γεγονός. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν είμαι καλά, ίσως μου δώσει κάποια «κλειδιά» τα οποία εγώ δεν τα γνωρίζω. Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα που καθρεφτίζουν πράγματα όλης της ζωής σου».

Πηγή: Peoplegreece.com