Ο Άλεξ Κάβδας μίλησε για την αποχώρησή του από το DWTS4

Η απουσία του στο πρόσφατο live του σόου χορού του ΑΝΤ1, ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, κυρίως για το γέλιο, το κέφι και την αισοδοξία που μετέδιδε τόσο στους συμπαίκτες του, όσο  και στο τηλεοπτικό κοινό.

Άραγε ο ίδιος θεωρεί πως αδικήθηκε από την κριτική επιτροπή; «Δε θεωρώ ότι μου άξιζε η βαθμολογία που πήρα στο τελευταίο live, ούτε ευρύτερα έπρεπε να είμαι προτελευταίος στη βαθμολογία, αλλά αφού έτσι τα είδαν οι κριτές το αποδέχομαι και συνεχίζω», δήλωσε στο Super TV.

Παράλληλα ο Άλεξ Κάβδας αποκάλυψε ότι δεν είχε την ευκαιρία μετά το τέλος του show να μιλήσει με τους κριτές: «Δεν είχα καθόλου την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους. Ότι είδατε ζωντανά στο πρόγραμμα. Η επαφή μας ήταν καθαρά μόνο στον αέρα της εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι δεν χαιρετηθήκαμε καν. Με το που τελείωσε η εκπομπή, έφυγαν, πέταξαν, οπότε δεν κατάφερα να έχω καμία επαφή, ούτε καν κουβέντα μαζί τους».

Μην στενοχωριέσαι καθόλου, σίγουρα το μέλλον σου ανήκει. Εμείς πάντως περιμένουμε πως και πως το νέο σου τηλεοπτικό χτύπημα, γιατί πολύ απλά, είμαστε φαν σου.

Μια ματιά εδώ: Μαριέττα Φαφούτη: Mιλάει για τα «αγαπημένα» της αποκλειστικά στο InStyle.gr