Ο 12χρονος Άγγελος κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη Μαρίνα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μενεγάκη για τα γενέθλιά της κόρη της

Η μικρή Μαρίνα,η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη ήρθε στη ζωή σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια για να συμπληρώσει την ευτυχία της παρουσιάστριας στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της που σήμερα γίνεται τεσσάρων ετών, η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που έχουμε δει μέχρι σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα η Ελένη ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από τον μαιευτήριο στην οποία απεικονίζεται ο γιος της Άγγελος, που τότε ήταν μόλις 12 ετών, να κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη αδερφή του.

«29/3/2015 Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατέλειωτη αγάπη ❤ Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά ❤ Χρόνια πολλά μωρό μου» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Η Ελένη δε χάνει ευκαιρία να αναφέρεται μέσα από την εκπομπή της στην μικρή της κόρη με την οποία όπως έχει παραδεχτεί μοιάζουν πολύ σαν χαρακτήρες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο Ελένη και Μάκης επέλεξαν αυτό το όνομα για την κόρη τους. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Πηγή: Peoplegreece.com