Ντούσκα–Τάμτα: Η επιστροφή τους και οι πρώτες δηλώσεις για τη Eurovision

Μετά το τέλος του τελικού της Eurovision όλες οι αποστολές πήραν τον δρόμο της επιστροφής, έτσι και η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα.

Τις δύο τραγουδίστριες όπως ήταν αναμενόμενο περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενίζελος, οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι για να αποσπάσουν τις πρώτες δηλώσεις τους.

Οι καλλιτέχνιδες εμφανίστηκαν ευδιάθετες και χαμογελαστές ενώ και οι δύο δήλωσαν πολύ περήφανες για όσα κατάφεραν.

Η Κατερίνα Ντούσκα συγκεκριμένα δήλωσε: «Φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Η μουσική είναι υποκειμενική. Εγώ νιώθω ότι δώσαμε τα πάντα, κάτω από πάρα πολύ κακές συνθήκες και τρομερές αντιξοότητες. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Μπήκαμε στον τελικό και προσφέραμε κάτι, οπότε εγώ φεύγω καλά. Ζητήσαμε αρκετά πράγματα, δεν έγιναν όλα όσα ζητήσαμε, αλλά δεν φεύγω με πικρία. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν, έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια. Πολλές αποστολές είχαν παράπονα, δεν ήταν η πιο οργανωμένη Eurovision, αλλά εγώ δεν έχω εμπειρία και μέτρο σύγκρισης για να μπορώ να πω. Φεύγουμε περήφανες και εγώ και η Τάμτα»

Η Τάμτα έπειτα δήλωσε: «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα στην πορεία της καριέρας μου. Δεν ήταν αγχωτική εβδομάδα, για έναν μαγικό λόγο και με έναν μαγικό τρόπο όταν βγήκα στη σκηνή ήταν όλα υπέροχα. Σκεφτόμουν τι ωραία που είναι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Η μόνη ταλαιπωρία που είχα ήταν ότι επειδή ήμουν πρώτη έπρεπε να ξυπνάω στις 4 το πρωί για να είμαι εκεί 7μιση και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν σκότωμα… Βγάλαμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, με πολύ υπομονή και πολύ επιμονή. Στο τέλος ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν πιστεύω ότι είμαι αδικημένη ή είμαι η μόνη αδικημένη. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί άλλη χρονιά να είχα καλύτερη τύχη…»

Δείτε περισσότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα