Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλο το παρασκήνιο της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλο το παρασκήνιο της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open TV βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/11) η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1, αλλά κι αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».
«Εγώ χαίρομαι γιατί είμαστε πολύ ακομπλεξάριστοι. Και παρότι υπάρχει και η δυνατότητα να πάω απέναντι σας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε όλοι μαζί και να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Γιατί όλοι οι καλοί χωράνε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Έχει γίνει όντως συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και αρκετά προχωρημένη να κάνουμε το ψυχαγωγικό κομμάτι μιας ενιαίας εκπομπής. Αν θα είναι θα είναι απέναντι σας», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αυτό είναι το πλάνο. Ο Καμπουράκης όπως ξέρετε, έκλεισε τελικά σε έναν άλλο σταθμό, οπότε τώρα γίνονται οι απαραίτητες διαβουλεύσεις για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κυρίου Καμπουράκη», συμπλήρωσε.

Αργότερα, ο Παύλος Σταματόπουλος αιφνιδίασε την ηθοποιό λέγοντας ότι υπάρχουν διάφορες φήμες που την θέλουν να κάθεται σε μία από τις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar».

 «Πρώτη φορά το ακούω. Αυτό που λες για κριτική επιτροπή δεν είναι κάτι που μου έχει συζητηθεί. Δεν ξέρω αν η κριτική ειδικότερα είναι κάτι που το έχω ιδιαιτέρως. Δεν μου έχει προταθεί κάτι τέτοιο», απάντησε η Ντορέττα.

Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα