Νόνη Δούνια: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της

Η Νόνη Δούνια υπήρξε μία από τις πιο καυτές παρουσίες στον χώρο της showbiz, που ήταν ιδιαίτερα ποθητή από όλους. Τα χρόνια πέρασαν και το μοντέλο και ηθοποιός, έκανε τη δική της οικογένεια, ενώ πλέον κινείται στον χώρο της εστίασης.

Η μητρότητα είναι κάτι που την έχει εξελίξει και αλλάξει σημαντικά σαν άνθρωπο. «Μετά τον ερχομό των παιδιών μου, τα οποία έχουν μόλις δεκατρείς μήνες διαφορά, άλλαξε η καθημερινότητά μου, ακόμα και η σχέση με τον άντρα μου. Πλέον προτεραιότητα στη ζωή μου έχουν τα παιδιά, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ο εαυτός μου πάντα τελευταίος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο People όταν και είχε φωτογραφηθεί με τα δύο της αγγελούδια.

Ο Στάθης και η Ρία μάλιστα όπως επεσήμανε στο παρελθόν, εξήγησε πως την έχουν κάνει και καλύτερο άνθρωπο, καθώς «πλέον σκέφτομαι περισσότερο και δεν λειτουργώ τόσο αυθόρμητα».

Τα παιδιά της όσο περνούν οι μήνες μεγαλώνουν εντυπωσιακά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρεμιέρα της παράστασης Ηρακλής στο Πάνθεον.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

noni-dounia-paidia

Πηγή φωτογραφιών: Ndp Photo Agency

Πηγή: Peoplegreece.com