Νίκος Μουτσινάς: Τι θα κάνει του χρόνου στην τηλεόραση;

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς, η διακοπή της βραδινής του εκπομπής και τα μελλοντικά του σχέδια στη μικρή οθόνη.

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς: «Ναι, βέβαια είμαι ικανοποιημένος. Θα ήμουν αχάριστος, αν έλεγα όχι. Προσπαθώ να μην είμαι. Με βρίσκει ικανοποιημένο και κουρασμένο. Αλλά, μια χαρά».

Για το αν ήθελε να συνεχιστεί το «Νικ Ο’ Κλοκ» φέτος, παρόλο που σταμάτησε απότομα την πορεία του στη μικρή οθόνη: «Έλεγα, «εντάξει, είναι μια φορά την εβδομάδα, το «Δέστε τους» είναι καθημερινό και είναι μια εκπομπή που γνωρίζω. Στο θέατρο, το ζόρι είναι ουσιαστικά οι πρόβες. Μετά, πας στη παράσταση και παίζεις. Μου φαινόταν πιο απλό στο μυαλό μου. Αλλά, δεν ήταν καθόλου. Γι αυτό και ζήτησα από το κανάλι, να μην συνεχιστεί. Δεν γινόταν άλλο. Δεν μπορούσα άλλο».

Για το τι θα κάνει του χρόνου στην τηλεόραση: «Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα. Η διάθεση είναι πολύ θετική, αλλά δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ακόμα. Ούτε μου αρέσει να μιλάμε, επειδή, κάποιο δημοσίευμα, έγραψε ότι έγινε κουβέντα. Γενικά, δεν μου αρέσει να μπλέκω σε κάτι τέτοιο. Δεν δουλεύω με τις φήμες, τόσα χρόνια, για να βρω δουλειά. Οπότε, δεν μου αρέσει, αυτό που συμβαίνει, πάρα πολύ», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς στο Thesout.

Μια ματιά εδώ: Σίσσυ Χρηστίδου: «Βρίσκομαι σε φάση δίαιτας»