Νίκος Μουτσινάς: Ο ρόλος της Ελένης Μενεγάκη στην επιστροφή του στον Alpha

Η είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν στον Alpha έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μετά τις αιχμές που άφηνε ο Δήμος Βερύκιος αλλά και τις συζητήσεις που έκανε ο παρουσιαστής του Πρωινού Σου-Κου με τον Αντ1, κανένας δεν περίμενε ότι αλλάξει τόσο ξαφνικά τηλεοπτική στέγη.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και στο Thema People για την επιστροφή του στα παλιά του λημέρια, τη νέα προσέγγιση που θέλει να δώσει στη νέα εκπομπή αλλά και το ρόλο που μπορεί να έπαιξε η Ελένη Μενεγάκη στο comeback του.

Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στον Alpha; «Γιατί όχι; Είναι δουλειά. Κι όταν σου γίνεται πρόταση να επιστρέψει κάπου και πιστεύει ή πιστεύουν ότι μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έγινε μία πολύ ωραία πρόταση δουλειάς σε ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω, μαζί με τη Μαρία -που μου ‘χει φάει τα νιάτα-, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Έτσι κι αλλιώς, πήρα δύο χρόνια απόσταση από όλο αυτό και μεγάλωσε ξανά η καψούρα» παραδέχτηκε.

Πάντως, δεν φαίνεται να τον φοβίζει ο κίνδυνος της επανάληψης, του ξαναζεσταμένου φαγητού. «Η εκπομπή αυτή είχε γίνει με βάση προσωπικότητες και χαρακτήρες. Επειδή τώρα θα είναι άλλη η παρέα, θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικός και ο τρόπος της δικής μας προσέγγισης» είπε.

Όσο για την εντύπωση που είχε δοθεί, πως η πρώτη κρούση για να επιστρέψει στον Alpha έγινε από την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας είχε πάει καλεσμένος τον Απρίλιο, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της “θέλω” σε αυτό, γιατί όντως με την Ελένη Μενεγάκη -πέρα από την προσωπική σχέση που έχουμε-περνούσαμε πολύ ωραία και στην εκπομπή. Το ξέρει ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ για πολλά».

Πηγή: Peoplegreece.com