Νίκος Μουτσινάς: «Ελένη γέννα το τώρα, να μπει βιντεάκι στο ίντερνετ»

Η χημεία τους είναι το απόλυτο ταίριασμα και αυτό δεν είναι κρυφό αφού ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη Μενεγάκη έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό πολλές στιγμές γέλιου.

Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Ελένη και θυμήθηκαν τόσο τις παλιές καλές στιγμές, όσο και τις δύσκολες. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την χρονιά που πέρασε, το Δέστε τους, αλλά και το γεγονός ότι φέτος δεν έκανε όλα όσα θα ήθελε. Το γεγονός ότι είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο, χωρίς να το έχει προγραμματίσει, του «στοίχισε» καθώς τον χαρακτηρίζει η εργασιομανία.

Εκτός όμως από την εργασιομανία, τον χαρακτηρίζει και το οξύ χιούμορ και φυσικά η ατάκα. «Ελένη γέννα το τώρα, να μπει βιντεάκι στο ίντερνετ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να λέει ότι ένα διάλειμμα από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις όταν το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, δεν είναι κακό. Τότε τη διέκοψε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος της είπε να μην κάτσει ούτε μία μέρα μετά τη γέννα της.

Δείτε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Play Button

Η συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με την Ελένη Μενεγάκη είχε αρκετές αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων ότι ο ηθοποιός ετοιμάζει μία παράσταση με την Μαρία Σολωμού αλλά και ότι γράφει μία παράσταση για την Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε επίσης:

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει: «Τις έφαγα άσχημα και πόνεσα»

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεσπά: «Δεν ήμουν ποτέ…αυλή της Μενεγάκη»

Μάχη δίχως τέλος: Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη έστειλε νέα απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη