Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση εφτά μήνες μετά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου εδώ και εφτά περίπου μήνες μένουν στην Αυστραλία, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του και να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του και γι’ αυτό μετακόμισε εκτός Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα, στην Αυστραλία.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως η τραγουδίστρια γέννησε το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στην Αυστραλία και σήμερα είναι 6 μηνών ενώ έχουν ακόμα ένα αγοράκι.

Η αγάπη τους για το τραγούδι όμως δεν σταμάτησε στιγμή έτσι άλλαξαν χώρα όχι όμως και επάγγελμα. Στην Αυστραλία πραγματοποιούν συναυλίες με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι οι ομογενείς εκεί αγαπούν πολύ την Ελλάδα και τη μουσική.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έδωσαν μια συναυλία, η οποία είχε μία γενναία δόση… Ελλάδας, με λαϊκά παραδοσιακά κομμάτια, αλλά και τις επιτυχίες τους. Η εκπομπή «Μία» έδειξε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συναυλία τους που φαίνονται και οι δυο χαρούμενοι και ανανεωμένοι. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα έρθει στην Ελλάδα σύντομα χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει για να μείνει ή για να δει την οικογένειά του, συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Δείτε ξανά το ζευγάρι μετά από αρκετούς μήνες μαζί στη σκηνή:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κουρκούλης: «Έχω πετάξει ποτήρι λόγω ζήλιας και βρήκε κάποιον στο μάτι»

Sexy Mama: Η Κέλλυ Κελεκίδου ξέρει να προκαλεί

Κελεκίδου-Κουρκούλης απαντούν στα δημοσιεύματα περί χωρισμού με τον δικό τους τρόπο