Νίκος Αλιάγας: Αποκαλύπτει το φύλο του δεύτερου παιδιού του

«Θα γίνουμε σύντομα τέσσερις. Η οικογένεια μεγαλώνει», δήλωσε ο Νίκος Αλιάγας πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα «Le Parisien» δίνοντας χαρά σε όσους τον αγαπούν και μετέφερε πόσο ευτυχισμένοι είναι εκείνος η σύζυγός του, Τίνα Γρηγορίου αλλά και η κορούλα τους Αγάθη.

Ο παρουσιαστής σε νέα κοινή του συνέντευξη με τη σύζυγό του, στο «Paris Match», αποκάλυψε και το φύλο του μωρού. «Περιμένουμε έναν γιο. Ένα μικρό αγόρι. Επιτέλους ένας άντρας στην οικογένεια! Ανάμεσα στη γυναίκα μου, την κόρη μου, τη μαμά μου, την αδερφή μου, τις ξαδέρφες μου, τις συνάδελφους μου βρίσκομαι εγώ. Είμαι περικυκλωμένος από γυναίκες. Επιτέλους ένας άντρας! Ένας άντρας να μιλήσει στην κόρη μου», ανέφερε ο Νίκος Αλιάγας.

aliagastina31816

Όσο για την κόρη του, την 3,5 ετών Αγάθη, ο παρουσιαστής εξήγησε πως είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της και ξέρει ήδη τι θέλει. «Η κόρη μου ήδη μου έχει μάθει τι θέλει. Όταν την πήγαινα στο πάρκο η γυναίκα μου με προειδοποιούσε:»Θα σε μπερδέψει. Δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα». Με τον αδερφό της θα με βάλουν στο παιχνίδι. Σοβαρά, νιώθεις ακόμα νέος όταν έχεις παιδιά στο σπίτι. Είναι σημαντικό. Αυτό μου είπε ο Claude Brasseur: «Λένε ότι είναι το τέλος. δεν υπάρχει τέλος. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, αλλά τον βλέπω ακόμα στη τηλεόραση και ζει μέσα στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.