Νικολά Λεφέβρ: O γοητευτικός πρώην σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα

Splash News

Το βράδυ της Τρίτης (8/10), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Aegean Desert» του πρίγκιπα Νικολάου στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης. Φυσικά, το «παρών» έδωσε όλη η πρώην βασιλική οικογένεια, αλλά και ο πρώην σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι, Νικολά Λεφέβρ.

Ο 37χρονος γοητευτικός Γάλλος είναι γλύπτης και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και μοντέλο. Αγαπάει τα ταξίδια και να συλλέγει παλιά αντικείμένα. Μάλιστα ο Νικολά έχει αποκτήσει και μία κόρη από τον πρώτο του γάμο.

Όσο για τη σχέση του με την Ιταλίδα ηθοποιό, αυτή ξεκίνησε το 2018 με τους δυο τους να κρατούν αρκετά χαμηλούς τόνους φροντίζοντας να μην προκαλούν. Αυτή ήταν άλλωστε και η πρώτη σχέση της ηθοποιού που έγινε γνωστή μετά από το διαζύγιό της από το Βενσάν Κασέλ.

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ο Νικολά μου έμαθε πολλά πράγματα. Έχει αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά η σχέση μας θα πάρει άλλον δρόμο τώρα, αυτόν της φιλίας για μια ζωή», είχε αναφέρει η Μόνικα Μπελούτσι στην Ιταλική εφημερίδα «F», λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Ndp Photo Agency

Πηγή: PeopleGreece