Νέος έρωτας για τον Liam Hemsworth

Δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Μάιλι Σάιρους, ο Λίαμ Χεμσγουορθ φαίνεται πως αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του και να ερωτευτεί ξανά.

Η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδία του γοητευτικού ηθοποιού είναι η Maddison Brown με την οποία ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν χεράκι χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το  Αμερικάνικο «People», άτομο από το περιβάλλον του Liam Hemsworth αναφέρει ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να μπει ακόμη σε μία πολύ σοβαρή σχέση. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Liam θέλει να το πάει αργά, αλλά ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη».

Να υπενθυμίσουμε ότι Miley Cyrus και Liam Hemsworth μετά από χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων, είχαν αποφασίσει να παντρευτούν στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί, στην οποία έδωσαν «το παρών» μόνο συγγενείς και φίλοι.

Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε ούτε χρόνο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού η 26χρονη πρώην «Hannah Montana» έκανε σχέση με την Kaitlynn Carter. Ο φακός είχε τσακώσει τις δύο γυναίκες σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη λίμνη Κόμο. Όμως ούτε αυτό κράτησε πολύ.

Mετά τον χωρισμό τους η Miley Cyrus επέστρεψε στην αγκαλιά του 22χρονου μουσικού Cody Simpson, με τον οποίο φημολογείται πως είχε σχέση και στο παρελθόν, λίγο πριν παντρευτεί τον Liam Hemsworth.