Νέα ζωή για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο: Δείτε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη

Εδώ και μήνες, ήταν γνωστό, πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος θα έφευγαν για Αμερική, ωστόσο ήταν κάτι που δεν επιβεβαίωναν οι ίδιοι, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Οι δύο ηθοποιοί, αφού ολοκλήρωσαν τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»-η προβολή τους θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο- ετοίμασαν βαλίτσες και… πέταξαν για Αμερική.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης στη Real Life φέρνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού από τη νέα του ζωή, στην οποία απεικονίζονται με τον διάσημο χορογράφο Curtis Schroeger –είχε δουλέψει μαζί με τη μελαχρινή πρωταγωνίστρια στη θεατρική παράσταση «Ο Βιολιστής στη στέγη»– και έναν φίλο του.

panos vlaxos ioanna triantafyllidou

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και κουβεντιάζουν για συνεργασίες που αφορούν τον κινηματογράφο, που λατρεύουν και οι δύο.

Κανείς δε γνωρίζει πόσο καιρό σκοπεύουν να μείνουν στην Αμερική, καθώς τηρούν σιγήν ιχθύος. Το σίγουρο είναι ότι όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα θα είναι γεμάτοι από εμπειρίες και γνώσεις!