Νέα κόντρα στον ΑΝΤ1: Η on air επίθεση του Γιώργου Παπαδάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον καλεσμένο του Τζώνη Καλημέρη κατά τη διάρκεια της καινούργιας του εκπομπής, The 2Night Show, για το αν υπάρχουν όρια ηλικίας στην τηλεόραση, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Παπαδάκη, στάθηκε η αφορμή για μια νέα τηλεοπτική κόντρα.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Από το 1880, όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση… Έχει αγωνία ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και ρώταγε τον Καλημέρη αν υπάρχουν όρια ηλικών. Βρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, βλακεία ήτανε, γιατί ο Λέτερμαν του οποίου προσπαθείς να κάνεις την εκπομπή -πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια βέβαια, γιατί ο Λέτερμαν έκανε καταπληκτική εκπομπή- ξέρεις πότε αποχώρησε… στα 69 του. Στα 69 αγόρι μου. Στο λέω να μαθαίνεις γιατί είσαι νέο παιδί και καλό είναι να μαθαίνεις», είπε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ρωτάς τον Καλημέρη ηλικιακά όρια αν υπάρχουν και αναφέρεσαι σε μένα; Ρε Γρηγόρη… θα είχες πιει κανένα ουισκάκι», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στο Πρω1νό, όπου όλα τα μέλη της εκπομπής έσπευσαν να τοποθετηθούν. Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ποια στάση κράτησε η Φαίη Σκορδά;

Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: