Νέα κόντρα Beyoncé – Jay Z: Γιατί η τραγουδίστρια δεν θέλει να πάει στον γάμο της Kim Kardashian;

Φαίνεται πως ο Jay Z έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μία ενδοοικογενειακή  διαφωνία ύστερα από το επεισόδιο του ασανσέρ που πήρε τεράστιες διαστάσεις. Οι φήμες που κυκλοφορούν ότι θα είναι ο κουμπάρος στο γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου, επιβεβαιώθηκαν σύμφωνα με μεγάλη εφημερίδα. Πού είναι το πρόβλημα; Δεν θέλει να παρευρεθεί στο γεγονός η κουμπάρα ή αλλιώς η Beyoncé.

Άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο ξένο Τύπο: «Η Beyoncé θα κληθεί να πάρει την απόφαση τελευταία στιγμή καθώς δεν θέλει να πάει. Αν πάει θα πάει μόνο από άποψη ευγένειας ως προς το πρόσωπο του συζύγου της». Η 32χρονη τραγουδίστρια φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι το μυστήριο θα βιντεοσκοπηθεί για να προβληθεί στο ριάλιτι που έχτισε την καριέρα της νύφης, το γνωστό σε όλους «Keeping Up with the Kardashians».

Ο ράπερ όμως West, έσπευσε να διαλύσει αυτή τη φήμη υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Πλέον η Queen B. δεν έχει καμία δικαιολογία να μην θέλει να παραστεί στην τελετή αφού το αίτημά της για έλλειψη κάμερας ικανοποιήθηκε. Βέβαια μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα βαθύτερα αίτια κρύβονται αλλού, καθώς ανάμεσα στην Kim και την Beyoncé υπάρχει μία αδιόρατη κόντρα που κρατάει εδώ και χρόνια.  Το βλέμμα της τραγουδίστριας στην τηλεπερσόνα σε αυτή τη φωτογραφία για παράδειγμα, παραμένει αξέχαστο.

Διαβάστε ακόμη:

Keeping up with the shopping: Σύσσωμη η οικογένεια Kardashian στα μαγαζιά, λίγο πριν από τον γάμο

Δείτε το νέο video clip της Shakira στο οποίο συμμετέχει ο σύντροφός της και ο γιος τους

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα