Νέα καριέρα για την Angelina Jolie: Είναι δημοσιογράφος στο περιοδικό Time!

Splash News / Ideal Image

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η Angelina Jolie.

Ο Edward Felsenthal, Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της TIME,ανακοίνωσε την Τετάρτη 19 Ιουνίου, πως η Angelina Jolie εντάχθηκε στην συντακτική ομάδα του Time.

H Χολιγουντιανή ηθοποιός που είναι γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, θα ασχοληθεί με θέματα που θα έχουν επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διεθνείς πολιτικές διαμάχες και την ισότητα των δύο φύλων.

Τα κείμενα της Jolie θα είναι μηνιαία και θα εμφανίζονται στις παγκόσμιες πλατφόρμες του TIME.

Η Jolie, θεωρείται ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να γράψει για τέτοιου είδους θέματα, καθώς έχει υπάρξει Πρέσβειρα Καλής Θέλησης για την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών για πάνω από 15 χρόνια και έχει ταξιδέψει τουλάχιστον 60 φορές σε αποστολές τέτοιου σκοπού.

Το πρώτο της κείμενο με τίτλο «Angelina Jolie: Τι οφείλουμε στους πρόσφυγες». , δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, 19 Ιουνίου καθώς σκοπός τους ήταν να συμπέσει την Παγκόσμια Ημέρα για τους Πρόσφυγες και θα εμφανιστεί στην έκδοση του περιοδικού της 1ης Ιουλίου 2019.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ του Hollywood, γράφει για το περιοδικό «TIME». Τον Απρίλιο του 2019, είχε εκδοθεί ένα άρθρο της με θέμα τη δράση των γυναικών για την προώθηση της ειρήνης στο Αφγανιστάν.