Η νέα φιλανθρωπική δράση του Michael Kors


Ο
Michael Kors συνεργάστηκε φέτος για πρώτη φορά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό, World Food Programme, για την πραγματοποιήση μιας εκστρατείας που σαν στόχο έχει να ενημέρωσει, να παρακινήσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες όλου του κόσμου, γύρω από το θέμα της έλλειψης επαρκούς ποσότητας τροφής σε πολλά και διαφορετικά μέρη της γης.

Στο πλευρό του Αμερικάνου σχεδιαστή βρέθηκαν οι Halle Berry, Chanel Iman, Lily Aldridge και Joan Smalls που συνέβαλαν στην εκστρατεία, ποζάροντας με το συλλεκτικό ρολόι και τα ειδικά μπλουζάκια που σχεδίασε ο ίδιος.


Οι δράσεις
που έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Τόκιο και το Χόνγκ Κονγκ βοήθησαν να συγκεντρωθεί, μέσα σε μία μόνο μέρα, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που μεταφράστηκε σε πάνω από 10.000 γεύματα, που θα εξασφαλίσουν την πλήρη διατροφή, κυρίως μικρών παιδιών, που προέρχονται από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της πείνας είναι βοηθώντας στη διάδοση του μηνύματος, μέσω των social media, αφού αρκεί να προσθέσουμε το hashtag, #WatchHungerStop στα status uptades μας ή να επισκεφθούμε την επίσημη σελιδα του σχεδιαστή και να κάνουμε τη δική μας δωρεά.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα