Νέα εξέλιξη στη σχέση Ιωάννας Τριανταφυλλίδου-Πάνου Βλάχου

NDP Photo Agency

Μετά απο κυκεώνα φημών που κυκλοφορεί απο τον Φεβρουάριο ότι έχουν χωρίσει ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην ιστορία.  Ο Πάνος Βλάχος έκανε και πάλι follow στο Instagram την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που εδώ και καιρό είχε κάνει unfollow, και μάλιστα της έκανε like και σε ένα από τα posts της στα οποία ποζάρει με μαγιό (το οποίο μετά και αναίρεσε). Αυτό είτε σημαίνει ότι είναι και πάλι μαζί είτε ότι έχουν αποφασίσει να έχουν φιλικές σχέσεις και να μην αφήσουν τον χωρισμό τους να τους κρατήσει μακριά

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, ο Πάνος Βλάχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealLife δεν απάντησε ξεκάθαρα αν είναι ή όχι ζευγάρι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε, οι παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουμε, ο τρόπος που ντυνόμαστε και που συμπεριφερόμαστε, έχουν έναν αντίκτυπο. Κάποιους επηρεάζουν, κάποιους τους συγκινούν, κάποιους τους απωθούν, αλλά κάτι σημαίνουν. Εγώ έχω επιλέξει να έχω μια ζωή και έναν έρωτα που να μην τα λερώνει κανένας. Οπότε ο λόγος για τον οποίο δεν μιλάω για το τι συμβαίνει στη ζωή μου είναι γιατί για εμένα είναι ό,τι πιο ιερό και ό,τι πιο σημαντικό έχω. Δίνω ένα σήμα, λοιπόν, στον κόσμο και στους ανθρώπους που με εκτιμούν ότι, κόντρα σε αυτή τη λογική, την ευτέλεια, τον εξευτελισμό του «παρ΄τα όλα, κόσμε», δεν κρύβομαι γιατί ντρέπομαι. Δεν σωπαίνω γιατί φοβάμαι. Θέλω να έχω έναν έρωτα που να μη μου τον λερώνει κανένας. ¨Ο,τι πιο ιερό έχω εγώ στη ζωή μου είναι η ειλικρίνεια, που ζω στις συναναστροφές μου τις συναισθηματικές. Δεν θέλω αυτές να τις εξευτελίζω και να τις λερώνω. Δεν το κάνω από ντροπή, ούτε από φόβο. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό, που, αν το δημοσιοποιώ, χάνει οποιαδήποτε σημασία.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω – και μιλάω γιατί θέλω να κάνω γνωστό ότι κρατάω μια στάση. Αυτό που θέλω να εκπέμψω, λοιπόν, είναι πόσο ιερή και πόσο σημαντική είναι η ζωή απέναντι σε αυτή την ψευτιά που ζούμε. Δεν θέλω να είναι η κουβέντα μας πάνω σε τι γράφεται. Δεν καθορίζονται η ζωή μου, η σχέση μου και τα συναισθήματα μου, από το τι πιστεύεις εσύ για τη ζωή μου ή από το τι γράφεται για μένα και τη ζωή μου. Επειδή είμαι ευάλωτος και συναισθηματικός, μπορεί κάποιες φορές να με στεναχωρεί, αλλά το συναίσθημα μου δεν κλονίζεται – ούτε η ζωή μου ούτε η ιερότητα του τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου – από κανέναν».

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι αρκετά χρόνια και μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στο σίριαλ Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τους χάρισε τεράστια φήμη, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.