Ναταλία Γερμανού-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνάντησή τους μετά τις νέες αποκαλύψεις για τη συνεργασία τους

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τα όσα έγιναν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ πριν από λίγες ημέρες αμφότερες αναφέρθηκαν στην συνεργασία τους κάνοντας νέες αποκαλύψεις.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος με έστειλε σε μια οντισιόν με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν ενθουσιασμένη. Ήθελε πολύ να μου δώσει αυτή την ευκαιρία και ξεκίνησα. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα επί της ουσίας με τη Ναταλία», ανέφερε η Κωνσταντίνα στο Celebrity Travel. Μέσω της εκπομπής της, η Ναταλία παραδέχθηκε πως τον πρώτο χρόνο οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές αλλά πλέον έχουν αποκατασταθεί, ενώ διέψευσε έμμεσα τα περί κάστινγκ, καθώς είπε ότι «η Κωνσταντίνα το είχε κάνει το δοκιμαστικό της από την εκπομπή της Ελένης. Ήταν ένα φοβισμένο κορίτσι, το οποίο τώρα δεν έχει καμία σχέση. Προϋπήρχε η Κωνσταντίνα στο κανάλι, μου τη σύστησαν σαν ένα πρόσωπο στο οποίο θέλουμε να επενδύσουμε».

Επιβεβαιώνοντας ότι πλέον διατηρούν καλές σχέσεις, οι δύο παρουσιάστριες απαθανατίστηκαν μαζί, το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο Παλλάς, στην πρώτη από τις δύο συναυλίες της Carla Bruni στην Αθήνα.