Νάντια Κοντογεώργη: «Στον έρωτα θέλω να είμαι αληθινή. Αλλιώς τι θα αγαπήσει ο άλλος, το ψέμα;»

Τα παιδικά της χρόνια, οι ρόλοι που ονειρεύεται να παίξει, οι διαφορές της από την Βίβιαν που υποδύεται στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel και ο έρωτας.

Για τα παιδικά της χρόνια: «Κάποιες φορές, μου φώναζαν στο σπίτι, αφού τραγουδούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκνευριστικό κοριτσάκι καμιά φορά. Στο Κολέγιο Αθηνών όπου πήγα σχολείο το εκτόνωνα όλο κι έτσι δεν μου έβγαινε αντιδραστικά. Δεν έκανα επαναστάσεις. Ήμουν πολύ ήσυχη, δεν έκανα ποτέ κοπάνα, μέχρι που στην Γ” Λυκείου ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα κάνω κοπάνα, μην τυχόν και δε με βρει στο σχολείο. Δε διάβαζα πολύ, τα έπιανα εύκολα στην παράδοση, έβαζα και δικές μου σάλτσες, ήμουν χαριτωμένη στο μάθημα».

Για τους ρόλους που ονειρεύεται να παίξει: «Δεν το είχα ποτέ αυτό. Είμαι της άποψης ότι τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν. Πρέπει να μάθουμε, να εξελιχθούμε και μετά να “κουβαλήσουμε” τους μεγάλους ρόλους».

Για την Βίβιαν στο «Κάτω Παρτάλι»: «Διάβαζα το σενάριο και γελούσα μόνη μου, λαχταρούσε η ψυχή μου να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν ήμουν ποτέ μεγαλοαστή ή πάμπλουτη όπως η Βίβιαν. Έχω ζήσει και καλοκαίρια στο χωριό. Από τα Καλάβρυτα είναι οι γονείς μου. Είχαμε κοτούλες και γαϊδουράκι».

Για τον έρωτα: «Στον έρωτα θέλω να είμαι αληθινή. Ακόμη κι αν είμαι μίζερη, να το μάθει ο άλλος. Αλλιώς τι θα αγαπήσει, το ψέμα;» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People.

Μια ματιά εδώ: Αντώνης Καρυστινός: «Δεν είμαι και ο ευκολότερος άνθρωπος στον κόσμο»