Να τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν χθες τα reality της μόδας που ξεκίνησαν

Πρεμιέρα έκαναν χθες στην ελληνική τηλεόραση τρία reality μόδας και σήμερα νωρίς το πρωί τα νούμερα τηλεθέασης έφτασαν στα γραφεία των τηλεοπτικών εκπομπών. Shopping Star, My Style Rocks και Next Top Model ξεκίνησαν για τη νέα σεζόν. Τι νούμερα έκαναν οι τρεις παραγωγές; Ποια ήταν η πιο πετυχημένη; Ποιοι χάρηκαν με τα νέα της Nielsen και ποιοι έχουν ήδη αρχίσει να δουν τι μπορούν να κάνουν για να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης; Δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Next Top Model

GNTM greece next top model

To «Greece’s Next Top Model» έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Δευτέρας με το δεξί. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Greece’s Next Top Model» συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 15,4% στο γενικό και 19,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 25,9%.

Shopping Star

shopping-star

Η Βίκυ Καγιά και το «Shopping Star» τερμάτισαν πρώτοι στους πίνακες της Nielsen με ποσοστό 20,9% στο σύνολο και 24,8% στο δυναμικό κοινό.

My Style Rocks

konstantina spiropoulou my style rocks

Απέναντι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «My Style Rocks» συγκέντρωσε το 11,6% των τηλεθεατών στο γενικό και το 13,4% στο δυναμικό κοινό.

Από τα παραπάνω νούμερα της πρεμιέρας βλέπουμε ότι οι παραγωγές του Star ήταν κραταιές και κέρδισαν την αγάπη του κοινού, καθώς το Shopping Star ήρθε πρώτο και με διαφορά, όπως και το Next Top Model. Τα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο δυσάρεστα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δυναμική του παιχνιδιού που και πέρσι δεν εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή, αλλά στο τέλος λόγω του cast κέρδισε την αγάπη των θεατών. Εσείς ποιο παρακολουθήσατε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram