Μυριέλλα Κουρεντή: Τι αγαπάει περισσότερο στον σύντροφό της;

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Γιάννη Βίτσα, η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον σύντροφό της, στο αν έχει εμμονές αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν.

«Πάντα ήμουν εξερευνήτρια. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να αναθεωρώ τις αξίες μου. Είμαι πολύ ανοιχτή στις αλλαγές. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος, αλλά ότι θα προχωρώ βήμα-βήμα μπροστά σε όλη μου τη ζωή», επισημαίνει και εξομολογείται τα συναισθήματά της σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν. «Με σόκαρε. Κάθε γυναίκα που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση θεωρεί ότι ευθύνεται εκείνη. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Το ξεπέρασα σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή δεν είχα μιλήσει σε κανέναν, αισθανόμουν ενοχές. Όταν το συζήτησα έπειτα από καιρό, μου εξήγησαν ότι δεν έπρεπε να το αντιμετωπίζω ενοχικά».

Όσο για τον σύντροφό της, παραδέχεται «Αγαπώ τα πάντα στον Κωνσταντίνο. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν ασχολείται με το χώρο. Σπουδάζει εφαρμοσμένα μαθηματικά», ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί στο μέλλον, επισημαίνει «Κάποια στιγμή σίγουρα. Η μεγαλύτερη ολοκλήρωση θα έρθει με τη δημιουργία οικογένειας, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά, πιστεύω ότι δεν είναι ακόμη η ώρα για κάτι τέτοιο».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος οι νικητές του σόου

J2US: Δίχασαν την κριτική επιτροπή Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος

J2US: Το ευχαριστώ του Γιώργου Θεοφάνους στους Κουρεντή-Παπαδόπουλο