Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και όλα όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ο Χάρης (τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος) παίρνει την απόφαση να φύγει για Λονδίνο και ζητάει από τη Βάσω (που την υποδύεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) να τον ακολουθήσει. Όμως εκείνη δεν θέλει να αφήσει την οικογένειά της και να ξενιτευτεί. Τελικά, όταν πια ο Χάρης έχει απελπιστεί ότι δεν θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η σύντροφός του τον εκπλήσσει με την απόφασή της να φύγουν μαζί. Κι εκείνος με τη σειρά του την εκπλήσσει κάνοντάς της πρόταση γάμου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Έτσι, το τηλεοπτικό κοινό την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου θα απολαύσει το γάμο του ζευγαριού. Όμως γάμος χωρίς μουρμούρα γίνεται; «Εννοείται πως δεν γίνεται! Η Βάσω έχει κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις. Δέχτηκε πολιτικό γάμο αντί για παραδοσιακό στο χωριό του μπαμπά, δεν φόρεσε νυφικό, δεν έχουν μπομπονιέρες, δεν πήραν βέρες, γιατί ο Χάρης τις θεωρεί συμβολισμό χωρίς νόημα. Και παρ’ όλα αυτά, εκείνος θα βρει τρόπο να της χαλάσει αυτή την ημέρα, με αποτέλεσμα η Βάσω να περάσει στην αντεπίθεση» εξηγεί η σεναριογράφος του νεαρού ζευγαριού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, στο People.

«Όταν η Ιωάννα και ο Πάνος μάς ανακοίνωσαν πως θα φύγουν από τη σειρά (σ.σ. οι ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησαν), σκεφτήκαμε όλη η ομάδα πως το καλύτερο end είναι το happy end κι έτσι καταλήξαμε στο γάμο. Νομίζω, όμως, πως κάτι τέτοιο περίμενε και το κοινό. Από τον πρώτο κύκλο με ρωτούσαν γνωστοί και φίλοι “Τι θα γίνει; Θα παντρευτούν αυτοί οι δύο;”, οπότε τους παντρέψαμε και… να μας ζήσουν!» σχολιάζει η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα δούμε για πρώτη φορά μαζί και τα τρία ζευγάρια. Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους; Θα το μάθουμε την ημέρα του γάμου. Εν αναμονή!

Δείτε πλούσιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το τελευταίο επεισόδιο του ζευγαριού

mourmoura people 132 (9)mourmoura people 132 (8)mourmoura people 132 (6)mourmoura people 132 (5)mourmoura people 132 (7)mourmoura people 132 (4)mourmoura people 132 (3)mourmoura people 132 (2)mourmoura people 132 (1)

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.