Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κάνει botox

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους λόγους που είναι κατά του λίφτινγκ, γιατί δεν κάνει botox αλλά και στις αυστηρές δίαιτες που τηρούσε στο παρελθόν.

«Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ γιατί βλέπω γυναίκες που είναι όλες ίδιες. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα πράγματα. Το να κάνει μια γυναίκα botox, είναι διαφορετικό», παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Εγώ weekly και πρόσθεσε: «Το είχα δοκιμάσει πιο παλιά. Δυστυχώς, έχω μια ιδιαιτερότητα. Έχω πολύ δυνατούς μυς και δεν με πιάνει. Μια φορά έκανα και δεν είδα καμία διαφορά. Σκέφτηκα “για ποιο λόγο να ταλαιπωρούμαι;” οπότε δεν το ξανατόλμησα. Θεωρώ ότι έχω μια καλή εμφάνιση γιατί έχω πολύ καλές συνήθειες. Δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ, δεν τρώω ζάχαρη, πάντοτε κάνω διατροφή».

Έκανε αυστηρές δίαιτες κατά το παρελθόν; «Όταν ήμουν πολύ μικρή στην αρχή της καριέρας μου, στα 18 μου, και θεωρούσα ότι σε σχέση με τις άλλες κοπέλες ήμουν παχουλή. Έτρωγα μόνο καρότα και μαρούλια. Λιποθύμησα μερικές φορές και σταμάτησα τη δίαιτα. Όμως ήμουν πάντα υπέρ της σωστής διατροφής», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Έχω πάρει πολλές φορές χάπια για να κοιμηθώ» 

Μιμή Ντενίση για Νόνικα Γαληνέα: «Μετά άκουσα πως εγώ πέταξα τις δικές της φωτογραφίες στα σκουπίδια»

Μιμή Ντενίση: «Τα λεφτά και τα περιοδικά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα