Mila Kunis: 5 τρόποι για να παραμείνει σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Getty Images/ Ideal Images

Η Mila Kunis  είναι οπωσδήποτε μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της διεθνούς showbiz  που προσέχει πάντα την διατροφή και τη σιλουέτα της. Εξάλλου,  δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να γυμνάζεται ή να είναι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Πρόσφατα, έγινε γνωστό, πως η 30χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί από τον αρραβωνιαστικό της Ashton Kutcher και είμαστε σίγουροι πως ανήκει στην κατηγορία των σταρ που θα παραμείνει fit κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ποιο είναι τελικά το μυστικό;

Βρήκαμε τους 5 τρόπους που η γλυκιά  Mila θα διατηρήσει το κορμί της σε φόρμα και μαζί με εκείνη όλες οι μέλλουσες μανούλες.

Γιόγκα Εγκυμοσύνης: Η Mila Kunis έχει ήδη εντοπιστεί να συμμετέχει σε προγεννητικά μαθήματα γιόγκα στο Los Angeles. Η celebrity διατροφολόγος, Kimberly Snyder, υποστηρίζει αυτή τη μέθοδο διότι «χαλαρώνει» τα νεύρα, μειώνει την πιθανότητα της κατάθλιψης και βελτιώνει την κινητικότητα. Επιπλέον, η ίδια εξηγεί στην ιστοσελίδα της, ότι η γιόγκα τονώνει την αυτοπεποίθηση και είναι αποτελεσματική για την πρόληψη της υπερβολικής αύξησης βάρους, δεδομένου ότι μειώνει το άγχος εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για μεγάλη κατανάλωση φαγητού.

Ενυδάτωση: Η Michelle Lovitt η οποία έχει εκπαιδεύσει A-list μανούλες -όπως την Courteney Cox και την Julianne Moore- όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζει ότι το άφθονο νερό είναι άκρως απαραίτητο για τις έγκυες γυναίκες και τάσσεται υπέρ των ασκήσεων εφίδρωσης για τουλάχιστον 20 έως 60 λεπτά την ημέρα.

Χαλαρό ξεκίνημα: Η Sophie Jaffe, η μαμά και η διατροφολόγος του Philosophie, συμβουλεύει χαλαρά ξεκινήματα στις ασκήσεις ρουτίνας: «Αν δεν γυμναζόσασταν προ εγκυμοσύνης, ξεκινήστε αργά με ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής. Προτείνω το περπάτημα για 30 έως 60 λεπτά την ημέρα κατά την έναρξη. Η κολύμβηση είναι επίσης μια εξαιρετική μορφή άσκησης που τονώνει την πλάτη  και τους γλουτούς της μέλλουσας μαμάς».

Mix it Up: Η άσκηση «Cross Training» ή αλλιώς η διασταυρωμένη προπόνηση περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αναερόβιες δραστηριότητες γυμνάζοντας ολόκληρο το σώμα και ενισχύοντας το μυϊκό σύστημα. Κάνοντας αυτού του είδους τις ασκήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προπόνησης, αλλά όμως με μέτρο, καθώς δεν επιτρέπεται να ξεπεράστει ο καρδιακός ρυθμός που έχει ορίστει από τον γιατρό. Οι ειδικοί τονίζουν πως αυτού του είδους η άσκηση απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη ψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης και δεν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους ραγδαία λόγω εγκυμοσύνης.

«Καύσιμα» στο σώμα: Οι διατροφολόγοι των μεγαλύτερων σταρ συμφωνούν αλλά και συνιστούν πως τα πολλά γεύματα κάνουν καλό καθώς διατηρούν την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα.  Υποστηρίζουν πως θα πρέπει να καταναλώνονται πέντε έως οκτώ γεύματα με περίπου 300 θερμίδες το καθένα. Αυτό ενισχύει τον μεταβολισμό, απομακρύνει την επίφοβη υπογλυκαιμία και κρατάει μακριά από βουλιμικές τάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ashton Kutcher – Mila Kunis: Πότε θα γίνει ο γάμος τελικά;

Η Mila Kunis τονίζει τα μάτια της με μεταλλική σκιά