Μιχάλης Κουϊνέλης: «Δεν τσίμπησα στο δόλωμα της μεγάλης ζωής»

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι σίγουρα μια διαφορετική περίπτωση στην εγχώρια show biz.

Είναι αυθεντικός, μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, οι συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες ανεβαίνουν πάντα στις πρώτες θέσεις των charts και δεν του αρέσουν καθόλου οι μεγάλες πίστες.

«Η μουσική μου δεν χωράει εκεί πέρα. Μπήκα κάποτε στο μαγαζί “Θάλασσα” με την Έλενα Παπαρίζου και ύστερα από έναν μήνα αναγκάστηκα να φύγω. Έχω αρνηθεί γιατί πιστεύω ότι δεν χωράει η μουσική μου σε τέτοιους χώρους. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν το πάει η καρδιά μου. Αυτό το λέω δίχως να θέλω να θίξω αυτούς που διασκεδάζουν σε τέτοια μέρη. Δεν παίζω μουσική, αλλά μπορεί να πάω», δήλωσε στο Βήμα.

Άραγε καταφέρνει να ζει από τη δουλειά του; «Αυτό ήταν το μεγάλο δίλημμα που αντιμετώπιζα: αν από αυτό που κάνω θα έβγαζα χρήματα. Ο Θεός μου τα ‘φερε έτσι ώστε να τα καταφέρω. Δεν έχω επιλέξει μεγάλα σπίτια και ακριβά αυτοκίνητα, δεν τσίμπησα στο δόλωμα της μεγάλης ζωής και στα πολλά λεφτά, είμαι ολιγαρκής. Είμαι ακόμη λάτρης της ταβέρνας, απολαμβάνω να πίνω το τσιπουράκι μου. Δεν με νοιάζει να κάνω τρέλες με λεφτά. Η ζωή μου είναι όπως ακριβώς ζούσα όταν ήμουν εικονολήπτης. Το μόνο που ενδεχομένως άλλαξε λίγο είναι το ότι μπορώ να πιω ένα καλό μπουκάλι κρασί. Κατά τ’ άλλα, τίποτα παραπάνω». Τόνισε γεμάτος ειλικρίνεια.

Μια ματιά εδώ: Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το The Voice ένιωσα παράξενα»