Μαίρη Συνατσάκη: Πώς φαντάζεται την ιδανική πρόταση γάμου και η επιθυμία της να γίνει μαμά μέχρι τα 35 της

Παρότι δεν θέλει να μιλήσει για τη νέα σχέση της, η Μαίρη Συνατσάκη είναι λαμπερή, όμορφη, γεμάτη ενέργεια. «Αισθάνομαι πολύ καλά» αρκείται να πει, ενώ τη ρωτάω αν έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά τώρα που διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. «Στις πολύ αφοσιωμένες στιγμές στη δουλειά μου δεν ήμουν καθόλου καλά στα προσωπικά μου. Όμως, έπεφτα με τα μούτρα στη δουλειά και ήμουν απίστευτα εργατική. Αυτή την περίοδο, όμως, όλα έχουν μια ισορροπία, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είμαι ισότιμα καλά σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, μπορεί να είσαι ήρεμος στη δουλειά κι αυτό σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο χαλαρό», όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Το Δεκέμβριο θα γίνει 31. Όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δύσκολη στις προσωπικές της επιλογές; «Θέτω τα όρια. Αυτό δεν με κάνει πιο σκληρή, αλλά πιο συγκεκριμένη. Οι άνθρωποι έχουμε μάθει να μεταφράζουμε το όριο σαν κάτι κακό. Δεν είναι κακό. Αν είμαι οριοθετημένη και ξέρω τι ζητάω, ο καθένας γύρω μου, φίλος, συνεργάτης ή σύντροφος, μπορεί να το αντιληφθεί, να δει αν του ταιριάζω ή όχι και να αποχωρήσει ή να παραμείνει. Όταν έχω ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μου, μπορώ να βλέπω και τους άλλους ανθρώπους με τα όριά τους». Μεταξύ αστείου και σοβαρού, τη ρωτώ αν πιστεύει πως η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη, θα παντρευτεί πιο γρήγορα από την ίδια. «Αν με ρωτούσες πριν από πέντε χρόνια, θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί ηΑλίκη. Τώρα, βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα κι εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας».

mary sinatsaki people 125 (2)

Οι γονείς της, πάντως, είναι αρκετά χαλαροί με το θέμα «Μαίρη – παιδιά – οικογένεια» και δεν την έχουν αγχώσει ποτέ. «Δεν μου μετέδωσαν το αίσθημα της αγωνίας για τη δημιουργία οικογένειας. Είναι δύο άνθρωποι που ξεκάθαρα θέλουν οι κόρες τους να είναι ευτυχισμένες. Από τότε που ήμασταν 3 ετών μας έλεγαν να είμαστε χαρούμενες, με όποιον τρόπο θέλουμε, σε ό,τι κάνουμε». Αφού της αρέσει η ιδέα της οικογένειας, σίγουρα θα έχει φανταστεί και τον εαυτό της μαμά, κάτι που παραδόξως μου επιβεβαιώνει. «Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω ούτε επιπόλαια ούτε ελαφρά τη καρδία. Αυτά τα πράγματα προφανώς και δεν τα προγραμματίζεις απόλυτα, αλλά μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί. Είναι μια εικόνα που μπορώ να τοποθετήσω χρονικά κάπου εκεί». Όσο για την «ιδανική» πρόταση γάμου, δεν φαντάζεται υπερβολικά πράγματα, αλλά κάτι εμπνευσμένο από μικρά όμορφα πράγματα της καθημερινότητας με το αγόρι της. «Όταν ο σύντροφός σου ετοιμάζει μια τέτοια πρόταση, θα μου άρεσε να έχει σκεφτεί πολύ καλά τη σχέση, αλλά και τα κοινά αγαπημένα πράγματα, μέσα από τα οποία θα εμπνευστεί τον τρόπο. Το να πετάξει ένα αεροπλάνο που θα έχει ένα πανό που να γράφει “Μαίρη, παντρέψου με”, δεν νομίζω να μου έκανε εντύπωση» λέει γελώντας.

Προς το παρόν, πάντως, η μόνη προγραμματισμένη πτήση είναι η απογείωση της εκπομπής This is Spata Live στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα. Καλοτάξιδη, Μαίρη!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.