Η Μαίρη Συναντσάκη δεν έχει πληρωθεί ακόμα για το «Master Chef»

NDP Photo Agency

Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ παράλληλα έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την καινούργια της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

«Δεν διδάχτηκα κάτι από αυτή την ιστορία, μόνο θλίψη εισέπραξα. Μου κόστισε αρκετά για τα χρήματα που δεν έχουμε πάρει ακόμα, γιατί στα παγκόσμια χρονικά του παιχνιδιού δεν γυρίστηκε ο τελικός, γιατί έμεινε πολύς κόσμος απλήρωτος και χωρίς δουλειά. Επειδή η φύση της δουλειάς μας είναι ιδιαίτερα ασταθής, όπως πλέον και στα περισσότερα επαγγέλματα, έχω μάθει να κρατάω τα όνειρα για την προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα κάποιος να είχε αναλάβει εγκαίρως την ευθύνη των πραγμάτων και να είχε δώσει μια λύση γιατί όλοι δουλέψαμε γι’ αυτό το project», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη για το «Master Chef».

Αυτό το διάστημα η ίδια ετοιμάζει τη δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Άραγε πώς θα είναι; «Αυτό που μπορώ μέχρι στιγμής να αποκαλύψω είναι ότι θα είναι μια εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή -όχι talk show- που θα περιέχει αρκετά το διαδίκτυο, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα», τόνισε η παρουσιάστρια στο Hello.

Μια ματιά εδώ: Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή: Όλη η αλήθεια για την συνάντησή τους