Μαίρη Συνατσάκη! Το πιο φρέσκο κορίτσι της τηλεόρασης μιλάει για όλα

Έχοντας επιστρέψει σε όλα όσα λάτρευε μικρή και αντλώντας από αυτό ανάσες αυθεντικής ευτυχίας, η Μαίρη Συνατσάκη, ένα κορίτσι με λαμπερό χαμόγελο και θετική διάθεση (σαν το κοριτσάκι με το κόκκινο μπαλόνι που έκανε τατουάζ στα 25 της, θέλοντας να φυλάξει μέσα σε αυτό για πάντα την παιδικότητά της), ετοιμάζεται με ενθουσιασμό να παρουσιάσει για ακόμη μία φορά τα Madwalk, ενώ αποκαλύπτει  όσα έχουν σημαδέψει τη ζωή και «θέλω» της.

Από το Dancing δεν κράτησε μόνο τα μαθήματα χορού, αλλά και μια απελευθερωτική εμπειρία. «Ήθελα πολύ να ζήσω σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς για λίγο, δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο, αλλά αυτό ήταν και δουλειά και απελευθερωτικό».

Γενικά αν και είναι μία όμορφη γυναίκα, οι άλλες γυναίκες δεν την βλέπουν ανταγωνιστικά. Θέλουν να μαθαίνουν τι φοράει, τι προϊόντα χρησιμοποιεί κ.λπ. «Αυτό είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί αισθάνομαι ότι σαν στιλ και ως άνθρωπος απευθύνομαι βασικά στις γυναίκες και όχι τόσο στους άντρες».

Ο σύντροφός της, Μύρωνας Στρατής,είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η Μαίρη θα γίνει καλή μαμά. «Νιώθω πως έχω τη μητρότητα μέσα στο κεφάλι μου σαν το πιο σημαντικό πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου». Από τη Σόνια Καζόνι.

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle Απριλίου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν έχω τίποτα να φορέσω: 8+1 λύσεις στο αιώνιο γυναικείο πρόβλημα

«Ελεύθερη Σχέση»: Όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάρουμε τη μεγάλη απόφαση