Μεγάλη αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο και με έχουν ξηλώσει τη νύχτα των εκλογών»

Στη σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε το θέμα για την Αντριάννα Παρασκευοπούλου και το «κόψιμό» της, από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στις 6 το απόγευμα και τη μεταφορά στις 6 το πρωί.

Η πλευρά της δημοσιογράφου κινήθηκε νομικά μετά την συγκεκριμένη πρόταση, καταθέτοντας εξώδικο προς την πλευρά της ΕΡΤ. Σε απάντηση της προσωπικής ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου της κυρίας Αντριάννας Παρασκευοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν.

Σήμερα λοιπόν μέσα από την εκπομπή Tatiana Live προβλήθηκε το θέμα και καλεσμένος σε ζωντανή σύνδεση ήταν ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Ο Άρειος Πάγος αυτές τις συμπεριφορές τις λέει ποινικό αδίκημα.Τη δικαιοσύνη δεν μπόρεσε να την ελέγξει η Χούντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός νομικός.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε μετά από όσα ειπώθηκαν μία άγνωστη ιστορία από το παρελθόν της και την κρατική τηλεόραση. «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκαναν ακριβώς τα ίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ περίμενε και μερικούς μήνες. Εμένα με έχει πάρει τηλέφωνο κάποιος και με έχει ξηλώσει τη νύχτα των εκλογών. Ευτυχώς επειδή δεν ανήκα κάπου κομματικά, μετά από δύο-τρεις μέρες το κόμμα που βγήκε με επανέφερε σε κάτι άλλο. Έχω ζήσει από μέσα τι πάει να πει να ξηλώνονται όλοι. Κυριακή εκλογές; Δευτέρα καλημέρα, δεν εμφανίζεται κανένα πρόσωπο από τα προηγούμενα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου!

Δείτε το απόσπασμα με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο 06:40:

Πηγή: Peoplegreece.com