Μεγάλες στιγμές στο NOMADS: Η πρόταση γάμου και η νέα οικειοθελής αποχώρηση

Μία… πρόταση γάμου, αλλά και μία ιατρική γνωμάτευση που θα φέρει ανατροπές, περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο του NOMADSΣ’ αγαπώ, όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου», γράφει η κάρτα που θα δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, μία εκ των μελών της ομάδας των Ωκεανών που είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο σύντροφος της Ευαγγελίας είναι ο 27χρονος διεθνής πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, ενώ, όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό, η αθλήτρια θα παραλάβει και δαχτυλίδι, το οποίο έφτασε στο Palawan με άνθρωπο της παραγωγής και η πρόταση γάμου είναι σε γνώση των γονιών της.

At the best place(of eger) with my nomad! #youandme #mycity #eger #enjoying #fun #food #nomad

A post shared by Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) on

Παράλληλα, ο Γρηγόρης θα διαβάσει την γνωμάτευση της γιατρού για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, κατέρρευσε μετά το αγώνισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Φαίη Σκορδά, ο τραυματισμός του αθλητή έχει επιδεινωθεί και θα αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί, υποστηρίζουν πως στο παιχνίδι θα μπει νέος παίκτης.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου και όσα ειπώθηκαν:

Peoplegreece.com