Με το καλό: Βάφτιση και γάμος το καλοκαίρι για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Το Δεκέμβριου του 2013 το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο ενώ λίγες ημέρες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Νάντια. Η ευτυχία του ζευγαριού μεγάλωσε με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους τον Ιούνιο του 2016.

Μιλάμε για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη. Οι δυο τους μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο παρά το γεγονός ότι ήταν στα σχέδιά τους.

MPOUKI SROITER

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Ιωάννα και ο Αντώνης προγραμματίζουν να παντρευτούν και να βαφτίσουν την κόρη τους, μαζί, τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο λόγος που δεν έχει ακόμα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος οφείλεται καθαρά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του anchor man του Αlpha και δημοσιογράφου, οι οποίες είναι πολλές και ιδιαίτερα απαιτητικές. «Πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν να κάνουν και τα δυο μυστήρια μαζί το φετινό καλοκαίρι. Ο πιο πιθανός μήνας είναι ο Ιούνιος που αρχίζουν και ηρεμούν τα πράγματα ενώ αν δεν τα καταφέρουν στόχο έχουν το Σεπτέμβριο του 2017, λίγο πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν», μας ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Να θυμίσουμε πως την πρώτη τους κόρη τη βάφτισαν 31 Αυγούστου 2014, σε οικογενειακό κύκλο στο Άλσος των Νυμφών, κοντά στον Άγιο Στέφανο, και της έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνα. Το όνομα της δεύτερης κόρης  της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ θα είναι Παυλίνα. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 2016, λίγες ημέρες μετά ήταν η γιορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Έτσι οι γονείς της αποφάσισαν να την βγάλουν Παυλίνα προς τιμήν του Αγίου.

Peoplegreece.com