Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο 13 μηνών γιος της, Σπύρος!

Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα η Μαριέττα Χρουσαλά ζει στο Μαϊάμι, όπου εκεί είναι και η έδρα εργασίας του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.  Η επιχειρηματίας έχει προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και φροντίζει να μεγαλώσουν σωστά τα δύο παιδιά της, Μάργκω και Σπύρος, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Μαριέττα επέστρεψε στην Ελλάδα, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της. Ο σύζυγος της Λέων, δεν είναι στο πλευρό της, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο. Πηγή, εξηγεί στο περιοδικό «ΟΚ»: «Η Μαριέττα επέστρεψε στην Αθήνα με τα παιδιά τους, Μάργκω και Σπύρο. Ο Λέων ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου επίσης έχει επαγγελματική βάση. Προς το παρόν η οικογένεια δεν έχει καταλήξει αν θα περάσει το Πάσχα στο σπίτι της στο Ελληνικό, ή στο εξωτερικό».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την σχεδιάστρια υποδημάτων «Marietta’s Fantasy», στο κέντρο της Γλυφάδας. Βρέθηκε εκεί για να πραγματοποιήσει τις Πασχαλινές της αγορές και να πάρει δώρα για τα βαφτιστήρια τους. Μαζί της είχε τον 13 μηνών γιο της Σπύρο, ο οποίος απήλαυσε την βόλτα με τη μαμά. «Ο μικρός είναι ανοιχτόχρωμος, όπως και οι δύο γονείς του, αλλά μεγαλώνοντας μοιάζει στα χαρακτηριστικά περισσότερο στον πατέρα του, ενώ η Μάργκω στη μητέρα της», αναφέρει η ίδια πηγή.

Δείτε φωτογραφίες:

΄xrousallaxrousalla