Μαρία Ναυπλιώτου: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να μην κάνει παιδιά

Σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της, η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε για την απώλεια των γονιών της, το κόστος του θανάτου της, την αμέριστη αγάπη που τρέφει για τον αδερφό της και το λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

«Το πένθος ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών. Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι από την οικογένειά μου είχαμε πάρα πολύ γερές βάσεις και πήραμε πολλή αγάπη. Οι γονείς μας, με τον τρόπο που μας αγαπούσαν, μας έμαθαν ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και τελικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έχουν οι σχέσεις. Σημασία έχει να καταφέρνουμε να μείνουμε ενωμένοι», είπε στο περιοδικό μόδας Votre Beaute σχετικά με το χαμό των πιο αγαπημένων της προσώπων.

Και κατόπιν ανέφερε για τον αδερφό της: «Ο Στάθης είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, ένα πρόσωπο που αγαπώ βαθιά και με έχει μάθει πολλά πράγματα. Η αδελφική σχέση είναι ιερή για μένα».

Όσο για την αιτία που επέλεξε να μην κάνει ποτέ παιδιά, η Μαρία Ναυπλιώτου εξήγησε: «Ένας λόγος που επέλεξα να μην κάνω παιδιά είναι πως τα αγαπώ πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα να κάνεις παιδιά, δεν είναι απλό πράγμα να αγαπάς, να συνδέεσαι. Για μένα η οικογένεια δεν έχει να κάνει με την φυσική διαδοχή αλλά και με τις σχέσεις που καταφέρνεις να δημιουργήσεις στη ζωή. Αν καταφέρνεις να δημιουργήσεις έστω και μία ουσιαστική σχέση είσαι πλούσιος και έχεις οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Λίλη: Τι την άγχωσε τόσο που έκανε πρόβες στα παιδιά και στον άντρα της;

Σπάνιο υλικό: Δείτε φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη με τα παιδιά τους

Άλλη μία διάκριση για τον Γιώργο Σαμαρά: Βραβεύτηκε για την προσφορά του στα παιδιά