Μαρία Κορινθίου: Γιορτάζει τα γενέθλια της στη Λαπωνία – Το σχόλιο για την ηλικία της και οι σκέψεις για τον χρόνο που περνάει
Instagram @mariakorinthiou

Εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται στη Λαπωνία μαζί με τον Γιαννη Αϊβάζη, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους. Αυτό το ταξίδι δεν έγινε μόνο για τις γιορτές, αλλά έγινε και για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της ηθοποιού.

Η Μαρία Κορινθίου έκλεισε τα 40 της χρόνια τη Δευτέρα και έκανε μια σχετική ανάρτηση όπου μιλάει για την ηλικία της και δηλώνει μια περήφανη σαραντάρα, ευχόμενη ταυτόχρονα ο χρόνος που κυλάει στη ζωή της να περιλαμβάνει τους ανθρώπους της και πάνω απ΄όλα υγεία.

«Γενέθλια σήμερα για εμένα και δε θα μπορούσαν να ήτανε πιο υπέροχα.
Όμως ταυτόχρονα μπαίνουν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί και λες πότε μπήκε το ρημάδι το 4 μπροστά;

Μπήκε και λίγο τρομάζει. Όχι για τις ρυτίδες, όχι για την εικονική ομορφιά, αλλά για τον χρόνο που έχουμε. Το χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, το χρόνο να δημιουργήσεις και να αφήσεις ένα μικρο λιθαράκι και εσύ σε αυτό το κόσμο. Το χρόνο ουσίας και πραγματικής ύπαρξης σου σε αυτή τη ζωή. Το χρόνο που δυστυχώς όσο μεγαλώνεις τόσο μικραίνει …..και μικραίνει και ο κόσμος σου.

Μπαίνει το 4 μπροστά και ενώ νιώθω πιο γεμάτη, πιο ώριμη, πιο γυναίκα, πιο σίγουρη για τον ευατο μου και τα θέλω μου και τα όνειρα μου από ποτέ , τόσο παιδί ταυτόχρονα νιώθω ακόμα και λέω στον ευατό μου: «Μαρία πότε μπήκε το 4; Πότε έφτασες ως εδώ; Πόσο τελικά, σημασία έχουν «μικρά» πράγματα που όμως είναι τόσο «μεγάλα»! Αυτό λοιπόν που εύχομαι στον ευατό μου για τα γενέθλια μου, που ναι, σήμερα γίνομαι 40 και λέγομαι πια σαραντάρα, να έχω χρόνια καλά, ευτυχισμένα, με την οικογένεια μου, τον άντρα μου, το παιδί μου, με υγεία ψυχική και σωματική και με τους ανθρώπους πλάι μου που αγαπάω, εκτιμάω και θαυμάζω».

Δείτε το post της στο Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα