Μαρία Κίτσου: Τα δύο μεγάλα σοκ που βίωσε στη ζωή της μετά την επιτυχία στις Άγριες Μέλισσες

Οι άνθρωποι που γαλουχήθηκαν μέσα στο θέατρο και μετά μεταπήδησαν στην τηλεόραση, είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους άνθρωποι που θέλουν να έχουν φώτα πάνω τους μόνο τις 2 ώρες που είναι πάνω στη σκηνή. Από κει και μετά θέλουν να ζουν τη ζωή τους. Η Μαρία Κίτσου είναι μια τέτοια περίπτωση, όμως μετά την τρομακτική επιτυχία που έχουν οι Άγριες Μέλισσες, είναι αδύνατον να ξεφύγει από τα συμπαραμαρτούντα.

Ποια είναι αυτά; Η διαρκής ανάγκη των μίντια να εισβάλλουν στην προσωπική της ζωή χωρίς διακριτικότητα και χωρίς να ζητάνε άδεια, αλλά και η διαρκής προσέγγιση από τον κόσμο.

Αυτά τα δύο περιγράφει η Μαρία Κίτσου ως τα μεγάλα σοκ που έχει βιώσει μετά την επιτυχία του ρόλου και της σειράς. Μιλώντας στον Αλέξη Μίχα και το TV Έθνος, εξήγησε πως ο κόσμος την σταματά στο δρόμο, αλλά ανέφερε πως αυτό είναι μια πίεση που δεν έχει μάθει να τη διαχειρίζεται.

«Λόγω του τεράστιου όγκου δουλειάς δεν βγαίνω από το σπίτι. Είμαι γύρισμα – σπίτι. Δεν κυκλοφορώ ιδιαίτερα. Τις ελάχιστες φορές που βγήκα, πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ήταν τρομερό αυτό που συνέβη. Χάρηκα πολύ που εισέπραξα όλη αυτή την αγάπη, αλλά ένιωσα και μια πίεση από όλο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που επιζητώ τη δημοσιότητα. Δεν θα βγω για να με δουν».

Ακόμα μεγαλύτερο ήταν το σοκ που υπέστη γύρω από την προσωπική της ζωή και πράγματα που γράφτηκαν χωρίς να έχουν καμία υπόσταση.

«Εκνευρίζομαι. Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν και στη συνέχεια έγινε και ανακύκλωση. Αναδημοσιεύονταν πράγματα χωρίς να έχουν ίχνος αλήθειας. Η μάστιγα των fake news. Καμία δεοντολογία; Τι να πω… Σοκαρίστηκα»!

 

Πηγή: PeopleGreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα