Μαρία Μπακοδήμου: Η ψυχοθεραπεία και το ενδεχόμενο τρίτου γάμου

Η Μαρία Μπακοδήμου στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ μίλησε επί παντός επιστητού για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο «Power of Love».

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πόσο έχει δουλέψει η ίδια με τον εαυτό της. «Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία έχοντας περισσότερο ως “άλλοθι” την επιθυμία μου να είμαι σωστή απέναντι στα παιδιά μου και να μπορώ να απαντάω σε ό,τι με ρωτάνε. Στην πορεία διαπίστωσα ότι έπρεπε να το κάνω πρώτ’ απ’ όλα για τον ίδιο μου τον εαυτό, κι αυτό θα είχε έμμεσα θετικό αντίκτυπο και σε εκείνα. Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης σου, θες να σε βλέπουν ωραία, να σε βλέπουν τίμια, να σε θαυμάζουν. Όταν ξέρεις ποιος είσαι και διεκδικείς τη ζωή σου, δίνεις το καλύτερο πρότυπο. Και νομίζω ότι, ναι, έχω αλλάξει πράγματα σ’ εμένα κι έπρεπε να το κάνω», παραδέχτηκε.

Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα λιτή, σημειώνοντας: «Δεν έχω να πω κάτι. Γενικά είμαι καλά, αλλά δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο».

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου δεν είναι κάτι… ξένο για τη Μαρία Μπακοδήμου. «Έφτασα κοντά σε τρίτο γάμο και κοντά στο να κάνω τρίτο παιδί, αλλά ήταν οι επιλογές τέτοιες που δεν μπορούσε να γίνει», δήλωσε

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα