Μαρί Κωνσταντάτου: Η αλλαγή στο στιλ της μετά το χωρισμό


Οι δημόσιες εμφανίσεις της Μαρί Κωνσταντάτου είναι πλέον πολύ περιορισμένες και επιλεκτικές κρατώντας έτσι ένα διακριτικό προφίλ ύστερα από τις δυσκολίες που πέρασε. Πρώτα ήρθε το διαζύγιο με τον σύζυγό της Μίνωα Κυριακού, μετά ακολούθησε δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, ύστερα ο ισχυρός άντρας «έφυγε» από τη ζωή ενώ στη συνέχεια  ξεκίνησε ένα νέος κύκλος στα δικαστήρια με τον γιο του Μίνωα.

Σε πιο ευχάριστα νέα και  σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μαρί φέρεται να έχει πλέον προχωρήσει σε νέα σχέση με έναν –αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής- άντρα, ο οποίος στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και την στηρίζει καθημερινά. Χωρίς φυσικά να έχει πάρει η ίδια θέση, ούτε εμείς φυσικά, αυτό που θα θέλαμε να σχολιάσουμε είναι απλά η αλλαγή στο στιλ της. Πλέον, είναι πιο απλή και πιο casual.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες της παρακάτω.

16-04-2018 Γλυφάδα

mari konstantatou
NDP

10-11-2017 Θέατρο Ζίνα-Πρεμιέρα παράστασης “Παράξενο Ζευγάρι”

mari konstantatou
NDP

11-12-2017 Πρεμιέρα Θέατρο Ριάλτο

mari konstantatou
NDP

17-10-2017 Γλυφάδα-Blends

NDP
NDP

20-03-2017

mari kiriakou
NDP

26-10-2017 Ιερά Οδός

NDP
NDP

Η Μαρί Κωνσταντάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραµατική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Ασχολήθηκε µε τον κινηµατογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Για αρκετά χρόνια παρουσίαζε την καθηµερινή κοινωνική εκποµπή «Με Αγάπη» ενώ έχει γράψει και αρκετά παραμύθια. Με τον κύριο Κυριακού γνωρίστηκαν όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Φάκελος Αμαζών». Προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2004  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όσο διακριτικά κινήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το ίδιο συνέβη και στο γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρους ένα φιλικό τους ζευγάρι. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τομ Μάρτιο του 2017.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram