Μαντώ Γαστεράτου “Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό τόνο είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους”
Instagram @madogasteratou

Εδώ και χρόνια, η Μαντώ Γαστεράτου ασχολείται πολύ ενεργά με τα social media. Μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ διαθέτει και το Madara Chanel στο Youtube με σχεδόν 80 χιλιάδες συνδρομητές. Αυτή η ενασχόληση της δίνει τη δυνατότητα να συνομιλεί με όσους την παρακολουθούν, καθώς όπως έχει πει και η ίδια προσπαθεί να διαβάζει όλα τα μηνύματα που της στέλνουν. Ένα πρόσφατο μήνυμα στο Instagram από μία γυναίκα όμως την θύμωσε αρκετά καθώς μια γυναίκα σχολίασε επικριτικά το γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εντατική γυμναστική.

Η Μαντώ Γαστεράτου έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram και ένα κειμενο.

«Γεια σας ινσταγκαρμικά μου φιλαράκια! Ελπίζω να είστε καλά! Λοιπόν, ανεβάζω αυτή την φώτο με αφορμή το σχόλιο μιας τύπισσας σε μια από τις δημοσιεύσεις μου, που έλεγε: «μας λες ότι δεν σε νοιάζουν τα κιλά που πήρες γι’ αυτό κάνεις 10 φορές την ημέρα Γυμναστική» κτλ… Ε λοιπόν αυτό το σχόλιο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ!

Φυσικά και με αγαπώ όπως είμαι και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θέλω να γίνομαι ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Θέλω ένα όμορφο και λειτουργικό σώμα, θέλω να πάψουν να με τραβάνε οι ραχιαίοι μου κάθε φορά που σηκώνομαι, θέλω να σταματήσω να πονάω στην μέση μου κάθε φορά που πάω να σηκώσω το μωρό μου στα χέρια μου, θέλω να κάνω τις βόλτες με τα πόδια στην γειτονιά μου και να μην δυσανασχετώ από την κούραση στο πρώτο τετράγωνο…

ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Έχουμε τα SM ως μέσο εκτόνωσης του θυμού μας στους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!!

Όχι γιατί ο πισινός μου θα φανεί πιο αδύνατος στην παραλία, αλλά γιατί όταν φεύγω από κάθε προπόνηση η διάθεση μου είναι στα ύψη, κάθε φορά που φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, φουσκώνω από υπερηφάνεια και χαίρομαι που είμαι ακόμα εκεί και δεν τα παρατάω! Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό και επιβλαβή θα έλεγα τόνο, είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους… Αυτά»

Το post της στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CDQvUbCAiQ-/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα