Μαίρη Συνατσάκη: Μόλις ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της project και είναι μία μεγάλη έκπληξη
Instagram @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις πιο δημιουργικές και καλλιτεχνικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση, τη μουσική και το θέατρο, το youtube, αλλά και τον κόσμο της μόδας. Όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram ετοιμάζει κάτι επίσης πολύ δημιουργικό, το οποίο κρατούσε μυστικό μέχρι σήμερα. Η ανακοίνωση του συγκεκριμένου project μόλις έγινε και είναι πως αναλαμβάνει τον ρόλο της σκηνοθέτιδος για το νέο βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Alcatrash.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία η ίδια και οι Alcatrash βρίσκονται στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ σε μία παραλία γράφοντας ” Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band ???”

Δείτε το post της στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CBkx6AMnO1b/

Μία παρόμοια φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ δημοσίευσαν και οι Alcatrash, γράφοντας “Η έκπληξη που σας λέγαμε! ? Η @mairiboo είναι η director του νέου μας βίντεο κλιπ! ❤️
#termatapsemata #comingsoon #alcatrash

https://www.instagram.com/p/CBkxoAeJPQy/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα