Μαίρη Συνατσάκη: “Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες”
μαίρη συνατσάκη
Credit:mairiboo/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια μίλησε για τις αντιδράσεις που δέχεται πολλές φορές στα social media όταν μοιράζεται τις απόψεις της σε πολλά κοινωνικά ζητήματα.

«Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται, την τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει»είπε η επιχειρηματίας.

Λίγο μετά, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δέχθηκε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε: «Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες, και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Αυτό που θέλω να πω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμο. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. (Η πατριαρχία) Τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας».

«Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά, λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις».


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα