Μάχη στήθος με στήθος για «Βράδυ» και «The 2night show»: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν

Η δεύτερη εβδομάδα που βρίσκει αντιμέτωπους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Πέτρο Κωστόπουλο και αυτή τη φορά η μάχη ήταν στήθος με στήθος.

Οι καλεσμένοι και των δύο είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, με συνέπεια η late night ζώνη της Τετάρτης να διχάσει σημαντικά το κοινό, με τους μετρητές της Nielsen να παίρνουν φωτιά. Από τη μία η αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου, η άνετη Όλγα Κεφαλογιάννη, η sexy Βίκυ Κάβουρα και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από την άλλη ο λαοφιλής Τάκης Τσουκαλάς, ο Τεό Θεοδωρίδης και ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδάκης.

Ποια ήταν όμως η ομάδα καλεσμένων και η εκπομπή που ξεχώρισε; Η διαφορά ανάμεσα στα δύο late night shows ήταν πολύ μικρή, με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου να έχει ένα μικρό προβάδισμα στον μέσο όρο τηλεθέασης επί του συνόλου της διάρκειας προβολής της εκπομπής του. Αναλυτικά στο γενικό, το The 2night Show σημείωσε 18,5% και το “Βράδυ” 17,8%. Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά ήταν 19,7% και 17,6% αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως σε τέταρτα, το διάστημα που οι δύο βρίσκονταν απέναντι, η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είχε προβάδισμα, ενώ τα νούμερα τηλεθέασης του Γρηγόρη ανέβηκαν θεαματικά μετά το τέλος της εκπομπής του Alpha.

H «μάχη» παραμένει αμφίρροπη και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: Peoplegreece.com