Λούκας Γιώρκας: «Η Έλενα εξέφρασε την επιθυμία για γάμο, το ίδιο κι εγώ»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, με τίτλο Μια ακόμα Βουτιά, ο Λούκας Γιώρκας μιλά για άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την Έλενα Ράπτη, χωρίς κανένα δισταγμό και αποκαλύπτει πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα της ηλικίας, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Έχω φίλους που είναι πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και συνεννοούμαστε μια χαρά. Είμαι ανοιχτός στη ζωή και σε οτιδήποτε μου φέρνει», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK! και συμπληρώνει «Διάβασα πρόσφατα μια λεζάντα κάτω από μια φωτογραφία μου, που έγραφε ότι τον τελευταίο καιρό έχω πάρει λίγα κιλά. Έχω ακούσει επίσης να λένε ότι αν κάποιος παχύνει λίγο στην αρχή μιας σχέσης, αυτό σημαίνει ότι καλοπερνάει. Στην περίπτωσή μου λοιπόν ισχύει ότι “μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις”».

Ακόμα, ο ίδιος εξομολογείται ότι του πήρε πολύ λίγο να καταλάβει πως η Έλενα είναι ο άνθρωπος του, ωστόσο καθημερινά επιβεβαιώνεται. «Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που μου προκαλούσε το ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς. Μετά ακολούθησαν και τα συναισθήματα, που πολλές φορές το μυαλό δε μπορεί να ελέγξει. Ήταν έρωτας με την πρώτη συζήτηση. Ήταν κάτι που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή μας και έδεσε πολύ γλυκά», εξομολογείται και προσθέτει πως όλες οι θεωρίες περί «κεραυνοβόλου έρωτα» και «άλλου μισού» δεν τις πολυπιστεύει και δεν τις υποστηρίζει, καθώς είναι ένας άνθρωπος με δύο χέρια και δύο πόδια και δεν έχει την ανάγκη κάποιου άλλου για να τον συμπληρώσει, έχει την ανάγκη ενός ανθρώπου να τον ολοκληρώσει, όπως τονίζει.

Ο Λούκας Γιώρκας μιλά και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα, λέγοντας κατηγορηματικά «Δεν ισχύουν. Αν ήταν να παντρευτούμε, δεν θα το έκρυβα. Η Έλενα εξέφρασε την επιθυμία για γάμο και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Ξέρω πως το θέλει, ξέρει πως το θέλω αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους» και καταλήγει, αναφερόμενος στο πώς ονειρεύεται το γάμο του «Τα ζητήματα αυτά που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να παντρευτώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Αλλά ακόμη και αυτό που λέω τώρα μπορεί να αλλάξει στην πορεία».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λούκας Γιώρκας για την Έλενα Ράπτη: «Βρήκα τη μία και δεν χρειάζεται να ψάξω άλλες»

Λούκας Γιώρκας: «Η διαφορά ηλικίας δεν μπορεί να είναι απαγορευτική ώστε δυο άνθρωποι να είναι μαζί»

Τραγουδίστρια του «The Voice» αποκάλυψε πως ο Γιώρκας την παράτησε για την Ράπτη