Λιάγκας-Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές τους on air και αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο που χάλασε η σχέση τους

Οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά την αποχώρηση του πρώτου από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, είχαν παγώσει. Οι δυο συνεργάτες και φίλοι δεν μιλούσαν πια και αυτό φυσικά είχε αποτελέσει το Νο1 θέμα της εγχώριας showbiz.

Το τελευταίο διάστημα όμως οι δυο άνδρες άρχισαν να κάνουν ξανά παρέα, αφήνοντας όλα όσα τους είχαν χωρίσει στο παρελθόν. Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζει με τη Μαίρη Συνατσάκη στον ΑΝΤ1, βρέθηκε στο στούντιο του Πρω1νό και αυτή φυσικά την τηλεοπτική συνάντηση Λιάγκα -Ουγγαρέζου, όλοι ήθελαν να τη δουν.

«Δημήτρη καλωσόρισες στον ΑΝΤ1». Αυτή ήταν η πρώτη φράση που του είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνος απάντησε: «Νιώθω περίεργα. Τα’ χω παίξει».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν εκτιμά πως έκανε λάθος που δεν πήγε τρία χρόνια πριν στον ΑΝΤ1, μια και είχε κάνει ραντεβού, συγκεκριμένα είχε συναντήσει και δυο φορές τον Γιάννη Λάτσιο, με τον ίδιο να απαντά: «Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι έκανα λάθος. Πίστευα ότι έπρεπε να μείνω στο κανάλι που με ανέδειξε και θεωρώ πως πολύ καλά κάνατε και φύγατε τότε», με την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «Δε θέλαμε να φύγουμε, δε μας θέλανε, δε μας κάνανε πρόταση».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας έθιξε το θέμα της παρουσίασης του καιρού, κάτι που ο ίδιος είχε κάνει για πρώτη φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή, το οποίο αντιγράφηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τι απάντησε όμως ο ίδιος  για το θέμα αυτό και γιατί τελικά αν και είχε προτάεις από άλλα κανάλια, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΝΤ1;

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Πηγή peoplegreece.com