Λιάγκας για τη διαμάχη Γιάννη Βαρδή-Φιλοθέης Μωβ: «Είναι θλιβερό. Αμαυρώνουν τη μνήμη ενός σπουδαίου τραγουδοποιού…»

Τις εξελίξεις στη διαμάχη ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την χήρα του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, σχολίασαν σήμερα στο Πρω1νό, μετά τις δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές από τους δύο πρωταγωνιστές.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση στο θέμα και εξέφρασε τη δική του οπτική για το ζήτημα, λέγοντας αρχικά: «Του είχε στείλει ένα μήνυμα η Σάσα και είπε ο Γιάννης Βαρδής ότι “εγώ δεν πρόκειται να βγω να μιλήσω” και είπα κι εγώ “Μπράβο! Γιατί αυτά τα πράγματα λύνονται μέσα στο σπίτι, στα δικαστήρια ή οπουδήποτε αλλού” . Και μ’ αρέσει που βγήκε χθες το απόγευμα στην Τατιάνα και το βράδυ στον Θέμο. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο Γιάννης αλλά κάνει μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται έτσι. Γιατί το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να αμαυρώνουν τη μνήμη ενός πολύ σπουδαίου τραγουδοποιού, τραγουδιστή και συνθέτη».

Και στη συνέχεια, απαντώντας στη Φαίη Σκορδά που υποστήριξε ότι καλά έκανε και βγήκε να απαντήσει, όταν τον κατηγορούν, συμπλήρωσε: «Αν βγαίναμε να απαντήσουμε σε όσους μας κατηγορούν, θα έπρεπε να κάνουμε μια εκπομπή μόνο για να απαντάμε σε αυτούς που μας κατηγορούν».

Μετά την προβολή των δηλώσεων τους, ο παρουσιαστής του Πρω1νού τοποθετήθηκε ξανά. «Είναι θλιβερό αυτό το πράγμα. Ξέρω τον Γιάννη και δε θα μπορούσε να πει ψέματα σε αυτά που λέει. Προφανώς αυτά που λέει είναι αλήθεια. Εγώ θα κινούμουν μόνο νομικά, θα έστελνα ένα νομικό έγγραφο και θα το δημοσιοποιούσα κιόλας».

Τι είπε η Φαίη Σκορδά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής;

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:


Αξίζει να πούμε, ότι μετά την εμφάνιση της Φιλοθέης Μωβ στην Τατιάνα Στεφανίδου και την τηλεφωνική επικοινωνία στη συνέχεια με τον Γιάννη Βαρδή, ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Πάρτε μια γεύση από το τι είπε εκεί:

Πηγή: Peoplegreece.com