Λέων Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Δύσκολες στιγμές για την Μαριέττα Χρουσαλά στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η όμορφη επιχειρηματίας βιώνει την τραγική απώλεια του πεθερού της, Σπύρου Πατίτσα.

Ο πατέρας του Λέοντα Πατίτσα «έφυγε» από τη ζωή και βύθισε σε θλίψη την οικογένεια. Ο σύζυγος της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα και πεθερός της Μαριέττας Χρουσαλά, άφησε την τελευταία του πνοή και o σύλλογος των Οινουσσών εξέδωσε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Βαθύτατα συλλυπούμαστε, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», το Συμβούλιο μας, αλλά και η οικογένειά μου τους αγαπητούς φίλους Φιλήμονα και Λέοντα Πατίτσα οικογενειακώς για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα Σπύρου Πατίτσα. Ο εκλιπών ήταν ναυπηγός και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχή διαδρομή στο ναυτιλιακό χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά του, σύμβουλος, υποστηρικτής και συνεργάτης παρά την επιδείνωση της υγείας του. Στην κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Ευχόμαστε να ζουν όλοι έτη πολλά και να θυμούνται τον αείμνηστο Σπύρο με αγάπη», ανέφεραν σύμφωνα με το Chiosin.gr.

Συλλυπητήρια.

Peoplegreece.com